žehlím si šaty

žehlím si šaty

Anotace: tak jsem si vzpomněla, na něj...

jak Bůh svořil člověka,
tak ty jsi stvořil mě
jsem tvé dílko, tak nediv se
podívej se do zrcadla,
což nevidíš mě?

žehlím si šaty
ta novost a změna
když poprvé jsem je na sobě měla
jak princezna jsem byla
dnes jako dospělá žena
již ztratila se ta novost a změna
kdo mi dá víc štěstí než ty?...
Autor Meriel, 01.08.2008
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, okapovaroura, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí