Kytička
na letní louce je to samý květ
a kytky kvetou přenádherně voní
milá je pro mne celý svět
když ke mě hlavu skloní
navečer kytka zavírá se
jak kytička je milá má
já sním o její něžné kráse
když za noci mne objímá...
když rosa kytkám hlavu zvedá
a slunce lístky zahřeje
milá moje ústa hledá
a s polibkem se usměje...
Přečteno 512x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, Mraveneček, okapovaroura, Holis, monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)