Netradiční
Anotace: pro ..... extrem:)
šepotem umlčen tak jako touha
přes neochotu slunce noc bude dlouhá
ta tmavá, tajemná dáma sváže ti oči
nejistota,strach a svědomí do tebe vkročí
hned objevíš však cíl, jenž ti mysl svíral
pak pochopíš, že člověk co myšlenky tvé sbíral
není jen snilek, pranýřník či klam
ten člověk přeje štěstí!komu? Přece NÁM!!
Přečteno 580x
Tipy 20
Poslední tipující: Verena, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Sigurd II., Churry, Lady Carmila, Equus przewalski, Mraveneček, okapovaroura, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)