Obraz
Anotace: A co byste namalovali vy?
Namaluji moře
a utopím se v odlezcích
jeho nekonečné modře
líně se povalující ve slunečních paprzcích.
Namaluji nebe
a udusím se jeho oblaky páry
připravené v děštˇ proměnit se,
tvoříce roztomilé beránky.
Nebo namaluji strom
a oběsím se v jeho bujné zeleni,
kterou nad zemí drží pevný kmen,
co proplétá své kořeny hluboko pod zemí.
Ne, počkat! Tedˇ nechci umřít.
A proto namaluji tebe,
protože ve tvém srdci budu navždy žít...
Přečteno 386x
Tipy 16
Poslední tipující: lady_esik, dream in emptiness, nhima, el viento, Mraveneček, Holis, Jahodová kopretina, Myrja, Psavec, Lecco, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)