anebo nebude.s tím se taky musíš smířit.že to může být i takhle.ale spíš ti přeju nějaký ten klid zase.i když je trošku ulítlé přát ti něco ohledně tohohle starého díla.staršího.co když už se to nakonec mírně zlepšilo, co?t ymě neznáš, já tě neznám, a tak tedy, ano, dobré to je.hořké, srdceryvné.ugh.
20.09.2008 17:35:00 | neurobeat