Poslední naděje
Anotace: hmm.. tohle mě napadlo takhle jednou rano po veceru s jednim clovickem.. a jelikoz on v aute travi vetsinu casu tak jsme zvolila i takove prostredi...
Do auta sedá splašené tělo
pocity zmítá se, tohle přeci chtělo
hrobové ticho prořízne řeč
v těle se usadí hluboká křeč
motory startují, prach už se zvedl
někdo její myšlenky prachsprostě svedl
ON jí jen vypráví historky z rána
na její duši se usadila vrána
z černých perutí, se slovy "jseš pro něj kamarád"
s krvavým zobákem a hlasem "nikdy tě nebude mít rád"
najednou přes cestu přeběhne stín
JEHO i JI zastihne splín
na šedém asfaltu zůstanou stopy
andělé zapalují oblačné snopy
ON se jen snaží najít nad autem kontrolu
ledové prsty se sesouvají ze stolu
v jejích očích kapky ledu se zmítají
andělské perutě do ticha šeptají
dívka se zahledí do dálky světa
na rtech se zasekne jediná věta
když ji che vyslovit, ozve se rána
k nebesům vyletí krvavá vrána
vloží dlaň do její, zašeptá "promiň,
až se tě zeptají, ze všeho mě obviň"
ona jeho dlaň tiskne o něco silněji
na věčnost s pocitem "dík za tu naději"
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (0)