Spolu...
...jako dva stromy
se spojenými kmeny
jako dva kmeny
svázané do voru
jako dva vory
přivázané ke břehu
jako dva břehy
spojené řekou
jako dvě řeky
co na stejné místo tečou
jako dvě vločky
co společně tají
jako dvě kočky
co spolu si hrají
jako dva ohně
co společně hoří
jako dvě ruce
co společně tvoří
jako dva kamínky
zazděné do zídky
na věky věků...
Přečteno 715x
Tipy 27
Poslední tipující: Veru, Tymi14, Mraveneček, Štěpina G, Psavec, Levandule, janewe, Bíša, Myrja, Lota, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)