Vlci
Anotace: nevím co dodat....
Slzy kapou,
brada třese.
Jdeš za jinou a
já sama v lese.
Vlci vyjí
kolem mě.
Rudé tělo,
tělo mé.
Okusili,
pohltili,
sežrali,
ukončili tak mé trápení.
Kde byl si?
Když jsem tě potřebovala?
Když vlci přišli
a já sama byla?
...Slzy kapou,
brada třese.
Jdeš za jinou a
já sama v lese...
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., bokken, Romana Šamanka Ladyloba, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)