Smutná duše!

Smutná duše!

Anotace: smutná duše se možná vyléčí,ale zůstanou v srdci kapky samoty!to se vyléčit nedá!

Sbírka: Když láska vás stáhne až na úplné dno ..

SMUTNÁ DUŠE

Kolik pak hlasů na mě volá?
Bere mě někdo vážně?
Máte mě snad za vola?
Nebo mě už někdo chápe?

Ztrácím hlavu,uzavírám se,
upadám do mdlob
a vzpovídám se,
ze svých snů i žalob!

Srdce puká,láska není,
přede mnou je jen tma a stím.
kdo chce at´ mi nevěří,
ted´se ztrácím,tady všude...vím..

Padám do tmavé roury,
zavírám oči,cítím pocit samoty.
Všude vidím jen samé coury..
a v mém srdci jen šlápoty..
co zůstaly mi...
PO TOBĚ!
Autor , 03.08.2008
Přečteno 586x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, Simísek, lady_esik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

děkuju..moc.taky mně to dojímá když si to sama čtu

11.08.2008 16:12:00 |

líbí

mluvíš mi ze srdce

04.08.2008 00:36:00 | Caracol

líbí

njn...

03.08.2008 16:54:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel