Já vím,lásko,měla jsem být lepší
Anotace: někdy prostě nestačí jen chtít...
Už vím,co chci,
ale k čemu mi to je?
Teď,když nemám nic,
snadno se mi lituje.
Ty už neznáš mě skoro,
a kdo by ti to mohl vyčítat?
Vždy vše,co mezi námi bylo,
se ani nedá spočítat.
Rozbíjení a slepování vztahu,
nechceš už znova prožívat,
ale věř,že mám snahu,
zase ty střepy posbírat.
Naposled mi věř,
dívej se mi do očí,
tam uvidíš že to není lež,
že vážně nám chci pomoci.
Ty však říkáš "Sbohem",
mažeš mě z paměti,
loučíš se se mnou pod naším stromem,
já vím,lásko,měla jsem být lepší,omlouvám se ti...
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: Caracol, bokken, Lenie, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)