Jaké to s Tebo bylo....
Anotace: Výčitky? Proč? Kdo by je měl mít? Hořelo, hoří, ale zhasne...jednou...ale ve vzpomínkách..
nevědomky
zasněná
zbyla ze mně po té noci
jenom troska zlomená
Ten pocit bezpečí
vedle tebe
vedle tebe jak jen to říct
ani chvíli neměla jsem a tys to věděl, byl sis jist
Do Tvých očí
vpila jsem se
v duši bolest
prázdnota
tys to věděl snad už nevíš
lamač srdcí na znamení
ryzí pocit nenávisti
po tobě mi v srdci zbyl
ty jsi se mnou tehdy pil
křehká krása moje
křehká krása tvoje
hezký muž a hezká žena
jen ona je tím zasažena
z duše
ty víš jak to bylo
jen ty a já a nikdo jiný
jen my dva jsme plní viny
věčných výčitek a viny
měla to být platonická láska
a teď ve mně červeň praská
Přečteno 397x
Tipy 11
Poslední tipující: blue, Dračičák, Caracol, Lenie, Bíša, Mraveneček, už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)