Anotace: věnováno jednomu skvělýmu člověkovi, který je zklamaný, uniká před realitou a bojí se nové lásky...
to Květka: právě že se pořád bojí, uniká před světem... a vím, že se trápí a nemůžu mu nijak pomoc, ačkoli bych hrozně chtěla...
Jinakvšem moc děkuju za milé komentáře, vážím si toho! Opravdu moc
03.08.2008 22:38:00 | Caracol
Velmi působivé dílko, pro mne aj emoční, mnoho citů a myšlenek je zde vyjádřeno. Chjo, co na to řéct ... čas to třeba spraví ... Přeji sílu, štěstí a málo slz.
03.08.2008 21:59:00 | NikitaNikaT.
ani netušíš, jak moc ti rozumím. A přeji, ať to nebolí ... krásně napsané
03.08.2008 21:55:00 | Myrja