požehnání
Anotace: do stejné řeky dvakrát nevstoupíš....
Tak ses mi vrátil
příliv vyplavil tě
v širém moři ses mi ztratil
20let zapomnění
s odlivem se i velká láska změní
Škrtám v notýsku
jména pozůstalých,
kolik milenců
je stálých
Na písku času ležíš bezhnutí
jako malé dítě
s touhou po mém objetí
Nejsem tvá mořská panna
nečekej vzplanutí,
už nejsem uprostřed oceánu sama
Tak tě tedy vítám
a dávám své požehnání
zvedej kotvy,
já nejsem k mání
odpluj prosím raději
na mém bláhovém ostrově
už nemáš žádnou naději...
Přečteno 441x
Tipy 25
Poslední tipující: mkinka, zzlatý, Hradečák, Štěpina G, Ja Clovek, Gabriel - Sinóda, Lenie, Caracol, Myrja, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)