A pak najednou...
Anotace: že by pro změnu trošku naděje?... :-)
Zvláštní a nepopsatelná touha
proráží znovuzrozenou nadějí
zavírám pokoj se štítkem "prohra"
zpět se neohlížím,myšlenky nevnímám raději..
Tak slovy ublíží se snadno
plány a sny naráz se rozplynou
v tichosti dopadneš až na dno
když v tom najednou...
Přestaneš bloudit a najdeš cestu
odlesk slunce na hladině šeptá
"..jen běž a nestůj!"
Komentáře (0)