Strádání
Anotace: Láska je touha ploditi v kráse. Platón
Hledám lásku a krásu
a všepohlcující něhu,
která by mne rozveselila
a udala mi nový směr...
Energii získávám i přes chmury
i přes denodenní problémy,
Krásu a lásku miluji,
i když jsou zahaleny nebesy...
Zkouším hledat cestu k tobě
navzdory tvému odmítání,
nechci tě nechat odejít,
toužím se tebou obklopit...
Myšlenky na tebe zabijí mě,
víra v tebe uzdravuje mne,
pohlcuje mě čístá harmonie
a naděje na tebe...
Přečteno 516x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Mraveneček, Caracol, igniss, Demotivovná Dezorientace, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)