Tak to je potom škoda, že nemá....tahle báseň vlastně není zamilovaná a nepsala jsem ji pro přítele. Nenašla jsem tu správnou kategorii, kam ji zařadit, a bylo mi líto nechat ji opuštěnou mezi nezařazenými. Proto jsem zvolila kategorii Láska, ale rozhodně není milostná!
05.08.2008 21:10:00 | Algernon
připomíná mi to takové ty zamilované smsky..skoda ,ze ja je nikdy neposilam..
05.08.2008 20:09:00 | Gabriel - Sinóda
K žití není potřeba žádný důvod! Všichni žijeme bez důvodu, dalo by se říct...:-)
04.08.2008 21:29:00 | monterka