Ale.. dává to smysl, i když si nejsem jistá, jestli vidím ten správný, ten pro který jsi to psal.. Jinak.. Potom přečtení se cítím, jako by ten nůž prožízl mě...
Hrozně pěkný, piš dál.
06.08.2008 19:35:00 | Disordine
je mi jasny ze to vubec nedava smysl...tohle bylo napsano po flasce vina a hodin truchleni...
06.08.2008 10:18:00 | Ja Clovek
Teda je pravda, že je to trochu zmatený, ale... Nevím co na to říct. Je to poutavý, procítěný a nutí to člověka se zamyslet. Piš dál:-)
05.08.2008 12:41:00 | Luccissek