NECHTĚL JSEM BÝT SÁM
Nechtěl jsem být sám
s Tebou myslel jsem to vážně
tak jsem jen pro Tebe začal žít
Rozhodl se jít
za Tebou a odvážně
zazvonil jsem u Tvých dveří
Otevřela's mi
a zdála ses být šťastná
že jsem konečně přišel za Tebou
Od Té chvíle byly
mé dny veselejší
ty špatné nechal jsem za sebou
No, a než bych vůbec stačil tuto báseň dokončit, tak bylo vše pryč! (Takové je mládí a nesmělost!)
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Lost Dream
Komentáře (0)