My
Anotace: O tom, že kde se daří náhodě, daří se i lásce
Že našel jsem tebe
a s tebou i sebe,
chtěl jsem ti povědět,
bez tebe, že by nebyl svět.
Bez života, že bychom tu nebyli,
ani já a ani ty,
od začátku do konce,
že jsme jen křížky v kolonce.
Bez štěstí, že bychom se neviděli,
nic o sobě nevěděli,
Třeba už hvězdy popsaly listy,
že oba jsme si sebou jisti.
Bez lásky, že bychom hned umřeli
a jeden druhého popřeli,
za to může pouhý cit,
že já chci jenom s tebou žít.
Že mít druhého je náhoda,
za čas každý usoudí,
láska je jen jedna
a ta se nekoupí.
Přečteno 460x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Holis, Mraveneček, Simísek, už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)