Kufroxie
Anotace: člověk stále čeká na toho pravého/vou...ale co když celý život toho daného člověka známe?
Zamčena v tvém
cestovním kufru,
pozoruji dalekohledem
tou klíčovou dirkou,
ve tvaru srdce,
hvězdy.
/škoda ,že nevím, že ta mléčná dráha v dálce je tvůj pozdně renesanční potisk kufru/
Zamčen v mém
cestovním kufru,
pozoruješ dalokohledem
tou klíčovou dirkou,
ve tvaru srdce,
hvězdy.
/škoda ,že nevíš, že ta mléčná dráha v dálce je můj druho rokokový potisk kufru/
A srdce jsou přeci zamčená.
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: katerina.johana
Komentáře (0)