Neodcházej
Anotace: ..stejně už je pozdě..
Neodcházej.
Moje srdce churaví.
A bez Tebe
se to prostě nespraví.
Neodcházej.
Ještě není čas,
abys mě tu
nechal napospas.
Neodcházej.
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)