stalo se mi to taky. Nemohu zapomenout a přitom už je strašně moc dlouho co poslední polibek jsem dostal. Snad 8 měsíců. Žiji dál ačkoli vím že nikdy to nebude jako dřív a že polibky které dostávám nikdy nenahradí ani ten jak říkáš poslední hořký. Moc se mi to líbí.
06.08.2008 11:11:00 | Mirusek