Anotace: Ač první mé dílo byla, neslavná hrůza. Tak ani přes kritiku jsem se nevzdal a pokusil jsem se o něco trošku v jiném stylu. Ač básně nejsou zrovna má silná stránka ( spíše píšu povídky ) doufám že i tentokrát sklidím nějakou kritiku :-))
jak rekl Gabkin,nemam silet..
no dobra, ja nesilim, spis proste no..ja nevim, me se to jako basen nelibi, ocenuji tvou snahu, ale nekdo ma proste cit pro povidky, jinej pro basne..kazdej sme nejakej..ja bych treba povidku nenapsala..neumim si na dlouhou trat usporadat myslenky a znelo by to chaoticky...
06.08.2008 10:14:00 | saddova