Stalo se
Anotace: K tomu snad ani nic...
Stane se - řekla si
A všechny vzpomínky
Ukryla hluboko
Jak řeka kamínky
Stává se - opravdu?
Jen žádné otázky
Tisíckrát omleté
Jak v řece oblázky
Stalo se - bez viny
Ať hodí kamenem
Do řeky spoutané
Svým slepým ramenem
Nevnímá, necítí
Odpoustět nechtěla
Teď stoupá ode dna
Pod křídly anděla
Přečteno 551x
Tipy 17
Poslední tipující: vodnař, tato22, NikitaNikaT., Myrja, Holis, Mraveneček, WAYWARD, kulí očko, saddova, Marfuša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)