S Tebou
Jedině s Tebou je mi tak krásně
já jenom u Tebe cítím se šťastně.
Všechny mé starosti daleko odletí
vždy když jsem u Tebe, jen ve Tvém objetí.
Ležíme v trávě, na hvězdy se dívám
a jenom Tvou náruč u toho vnímám.
Jen Tvojí vůni je vzduch kolem prosycen
mě je tak krásně, jakoby to byl sen.
Vidím však, jak na Tvé tváři
šťastný a spokojený úsměv září.
Tiskneš mě k sobě a čechráš mi vlasy
kéž by tahle chvíle trvala na věčné časy!
Přečteno 533x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Manon.H, el viento, jaňa, Mraveneček, Ja Clovek
Komentáře (3)
Komentujících (3)