Beru si tě ....
Anotace: je třeba vyjádřit ten důvod?
Beru si Ťe, protože chci,
aby štěstí, které prožívám dnes,
trvalo už navždy.
Beru si Tě, protože vím,
že den bez Tebe
dlouhý je a prázdný.
Beru si Tě, protože smím,
sáma rozhodnout,
co mi najvíc chybí.
Ty, protože chlapů jsou plné stovky,
mrzutých i laskavých.
Bez Tebe,
jsem jen další
volná peněženka na bankovky.
Přečteno 578x
Tipy 8
Poslední tipující: akneliam, Psavec, Holis, Mraveneček, WhiteSkull, WAYWARD, už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)