Saddova - jsem ráda, že to tak zapůsobilo, přesně to jsem totiž chtěla
Simdam - inu to je možné, ale já tohle napsala včera večer, když jsem seděla v kuchyni a rodina chrupala v postelích ... a to bez toho, že bych v průběhu uplynulého cca týdne četla jakoukoliv poezii, takže rozhodně nejde o plagiát :)
06.08.2008 13:18:00 | Sandra_T