Dyk:0(
Anotace: pokračování realita
Dyku Dyku Dykouši copak mě to pokouší
slzy se mi kradou ven jinou si byl ohromen.
Pláču tu pláču nad tvoji krásou špatně sem
šla touhletou trasou.Oči mám opuchlé
díky te krávě laska ji řikáji te zle dámě.
Mám toho dost na chlapy seru sve srdce znám
to přeperu.
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Kikay
Komentáře (3)
Komentujících (3)