Mé srdce
Anotace: ...je silnější než se zdá....
Mé srdce si nechal v prachu,
potupené, plné strachu
Plakat chtělo, slzy vyschly,
krvácelo za soumraku
Pak ho někdo očistil,
novou lásku do něj vlil
Novou sílu, nový život,
teď letí až do oblaků
Neví sice, na jak dlouho,
třeba jen na chvilku pouhou
Chce si lásku užívat.
A ne v prachu umírat……
Přečteno 444x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, poustevník Jirka, Mraveneček, Psavec, mada000, Caracol, Holis, igniss, Myrja
Komentáře (4)
Komentujících (4)