Pohled do duše...
S náručí rozevřenou..
A hlavou ponořenou..
Do mámivého snění..
Bloudím očima oblohou..
A hledám v míjejících očích..
Záblesk nevšedního dění..
Prstoklad slov z myšlenek citů..
Hledám to napětí, o síle bytů.. (bajtů)
Záblesky žáru míjejících párů..
A kapky dešťových slov..
Pro hladivou přítomnost..
.
.
Když láska tančí..
A hladí duši..
Svět kolem září..
I když prší..
A úsměv Tvých rtů..
Dává tušit..
V jakéže krajině..
Já..
si..
topíš...
Přečteno 639x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, Oťas, bělásek, Holis, Alan Black, s.e.n, a_tao, Myrja, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)