Upřímná
Anotace: věnováno... / někdy člověk musí udělat nelehké rozhodnutí... snad mě pochopíš...
promiň, já musím jít dál
odhodit klam a žal
omlouvám se
snad to pochopíš
a mým slovům uvěříš
ač tě stále miluju
své volby nelituju
cestou nejistou směřuju
že se zklamu riskuju....
však ten risk mi za to stojí
snad se mé srdce s jeho spojí
omlouvám se a odcházím
věř, že budeš-li v nesnázích
jsem tu pro tebe!
/navždy/
loučím se a omlouvám
ne, tobě vinu nedávám
za mnoho ti vděčím
přesto se loučím...
/víš, já musím/
vydávám se na cestu trnitou
na cestu spletitou a nejistou
záruku nemám
přesto se nevzdám
tak přej mi štěstí
.
.
.
.
.
/o to mé srdce tiše prosí/
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 513x
Tipy 24
Poslední tipující: Oťas, a_tao, Bíša, Myrja, Simísek, Belmon, Holis, pleskotka24, 0-0, Lost Dream, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)