Zaulitování
Anotace: Paže zpět, třísky mých slz!
Kropenatá únava
nadzvedla můj vztek
Jako kousky těla lípy
snažím se
vybrousit do hladka
všechny vypuštěné třísky
úhlů bolesti,
které dříve nebo později
jako vždycky
hlemýždím stylem
zalezou zpátky
do ulity
peříčkových nadějí
Láska
je nebezpečný fenomén
života tohoto světa
Znovu a znovu
znásilňuje
moji malost,
aby mohla voňavě zaplevelit
celé srdce
Tvými růžemi
Přečteno 395x
Tipy 30
Poslední tipující: Beepat, hanele m., spare, enigman, Iva Borecká, Bíša, Lucie Teru, labuť, cevert, Ctěný pán, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)