SEBESAMA
Anotace: ...proti nám - mužům.
Láskou protnu tvou mysl
zbavím tě svobody
života mříží
ohradím prostor
kolem tvé duše
navenek propustím
nezájem
o druhé
...šťastně tě opustím
...lkáš
Ve světě sebesama
brouzdáš se vzpomínkou
jho trvá
přetrvává
vryté do citů
které jsem ti nedal
jen ponechal
napospas osudu
...mého ega
...lkej.
Přečteno 411x
Tipy 40
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elena Suchomel, maliska, sophia92, Dedillope, takova, Caracol, spare, Bíša, a_tao, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)