srdce v troskách
Anotace: Když se dívkám otevřou oči o jejich idolech.
Dnes jsem u něj seděla,
do očí mu hleděla.
Dlouze na mne koukal,
na srdce mi foukal.
Sladká slůvka povídal,
pak se na mne zadíval.
Dívky má prý dlouze,
na sex jen a pouze.
Co to bylo za zdání,
jenom velké zklamání.
S milou si teď rozumí,
sex...a nic víc neumí.
Omámená jsem jím byla,
sladká slůvka po něm zbyla.
Starší dívky k sobě zve,
dodnes mi to srdce rve.
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Rolnička, Lost Dream, IvoMaria
Komentáře (4)
Komentujících (3)