Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: pro andílka <3

Sbírka: Monika

Chybí mi tvé rty
Dva červené květy

Chybí mi tvé oči
Do tmy hledící

Chybí mi tvůj hlas
Slyšet ho chci zas

Chybí mi s tebou noci
Povídat si chci

Chybí mi vůně
Patřící slečně
Mého srdce

Chybíš mi ty
Andílku můj

Chci zas políbit květy
Stůj co stůj
Autor Dreamer.max, 07.08.2008
Přečteno 969x
Tipy 5
Poslední tipující: Ja Clovek, 0-0, Bíša, Lost Dream
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel