Srdeční pocit
Měsíc nad řekou,
barvu má červenou,
říkám mu jak Tobě,
byla jsem nevěrnou.
Najednou překryl ho
obrovský mrak,
asi se styděl,
že je to tak.
Nevěrně lhala jsem
svému srdci,
jedné letní noci,
pro hloupý srdeční pocit...
Pro lásku k jinému.
Přečteno 474x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, el viento, Psavec, Rolnička, poustevník Jirka, Lost Dream, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)