Rekapitulace
Myslela jsem
že stačí vždy jít
za svým hlasem
občas snít
a doufala jsem
že všechna smůla
spolu s časem
jiného obula.
Ale…
Zjistila jsem
že chce to více
než běžet s pasem
přes hranice
a shledávám se
vinnou z toho
že milovala jsem
tak mnoho.
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Holis, Psavec, Lost Dream, WAYWARD, Myrja, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)