Vzpomínám
Vzpomínám stále,
Vzpomínám znova.
Na to zlato,
Co v tobě jsem našel.
Obličej jak růže,
Kůže jak med.
Rty jak jahody,
Vůně, jak krása zhmotněná.
Tvůj šepot,
Tvé vzdechy,
Jak listí,
Jak větřík.
Mé srdce teď halí,
Černý, uplý svetřík.
Jak svěrací kazajka -
Ni hnout, ni utéct.
Přečteno 505x
Tipy 12
Poslední tipující: kikis, Manon.H, Vlk v rouše, jedam, Emily Winnacott, .K.r.i.s.t.y., labuť, Wenzdy
Komentáře (5)
Komentujících (5)