To jako má být poezie? No, nejsem toho názoru... je to volná próza... ale proč ne... forma zajímavá... téma omšelé, nijak skvěle nezpracováno a ty hrubky! No, nevím... možná by bylo lepší se naučit českou gramatiku předtím, než sám člověk začne psát. To je jen můj názor, nijak osobně bych ho na Tvém místě nebral... nejsem vševěd :)
07.08.2008 23:06:00 | Ctěný pán