kočka
Anotace: ... jak má být ...
.
devět ladných životů
do nich devět kocourů
bude třeba nalákat
před zrcadlem protáhnout
pousmát se na macka
boky vrtět napořád
ocas pěkně nahoru
jaká pěkná oháňka
se prochází na packách
cožpak o to, žádný splín
s jejím statným ctitelem
první život pohádka
ovšem, jaké zklamání,
když v košíčku proutěném
jen dvě černá koťátka
odpusťme jí mrouskání
i když při něm nejde spát
to z ní mluví jen láska
ke všem jejím kocourům
vždyť ta její koťata
se rodí vždy strakatá
.
Přečteno 397x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Lota, labuť, hanele m., Iva Borecká, Jiparo, Churry, spare, Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)