Myšlenky
Anotace: Když myšlenky se toulají tam kde nechcete...
V teplém letním večeru u okna sedím,
není to poprvé, jen prázdně hledím.
Proč tyto chvíle, tak často přichází?
Není to pokaždé, ale teď k tomu dochází.
Myšlenky létají jak smyslů zbavené,
srdce mé už netluče, je příliš znavené...
Jen tiché údery v hlavě teď slyším,
život mě nebaví, ještě ho ztiším.
Tichounce mihne se půlkou století,
nikdo si nevšime, že kolem proletím.
Jak stín ve městě, v temné ulici,
leží tu myšlenky tiše se trápící...
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Luciiik, hanele m., Dedillope, Caracol, Likynka
Komentáře (2)
Komentujících (2)