moc
Anotace: když je toho moc, tak je toho příliš....
kde je radost z života,
plyne jako řeka,
promarněn
ten včerejší den
mám pocit že můj život je řízen,
přesně jako hodinky
jedna hodina radosti, dva dny starostí.
má to tak každý? nebo se trápím zbytečně
pláču, kvůli osamělosti
moc rozumu, moc citů...
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Holis, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)