Konečná. Nevystupovat.
Topíš mě ve svých slzách
přesvědčuješ o tvých pravdách.
Výčitky jsou přesyceny slovy
našim slibům chybí činy.
I když se hodně snažíme
pořád si vzájemně
umíráme v náruči
po krk ve smutku a odcizení.
Tramvají jezdím na konečnou,
cestu zpět považuji za zbytečnou
pláču u neznámých hrobů
přešlapuji u vykřičených domů.
Všechny krásný vzpomínky
rozežíraj moje vnitřnosti
a pamět' to pořád
mrcha, nechce vzdát.
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, blue, Myrja, Holis, Egretta
Komentáře (2)
Komentujících (1)