Balada o láske...

Balada o láske...

Anotace: ...

Bezvládne telo padnuté na zemi,
bolesťou sklúčené s vráskami na tvári.
V tmavej uličke pod oknom komory,
otvára ústa,snáď niečo hovorí:

"Nestihla som ti pravdu povedať,
že už dávno začala som ťa milovať,
no teraz ležím tu medzi krysami,
v strachu pred smrťou,špinavá od hlavy.

Prepáč mi,musela som to urobiť
a teraz začínam pomaly hniť,
je to môj trest za moju lásku k tebe,
zatváram oči,už sa mi drieme..."

Krvavá čepeľ na zemi cinkoce,
svetlo na motorke v diaľke blikoce.

Našiel ju,keď už večne spala.
List na rozlúčku vo vrecku nechala,
Plakal v tej búrke a kľačal pri nej,
pri jeho láske tajnej jedinej...
Autor maliska, 08.08.2008
Přečteno 713x
Tipy 12
Poslední tipující: Churry, radexk, bokken, Dedillope, Holis, Simísek, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla... promiň brečím...

27.08.2008 15:29:00 | Churry

Opět...nádhera

08.08.2008 14:34:00 | Simísek

Smutná balada...

08.08.2008 14:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí