pro...
Vstoupils do mne ,má lásko
do očí, slova dotekem malovals obraz něhy
a nastalo teplé údobí něhy
pomalu se do mne tiskne tvář tvé podoby
už neodejdeš, ať zůstaneš kdekoliv
na kraji světa
vstoupils do mne, má lásko
Přečteno 429x
Tipy 5
Poslední tipující: Caracol, Iva Borecká, vodnař
Komentáře (3)
Komentujících (3)