Anotace: ..tahle je loňská..než se z vážky stala šuměnka :o))
Na stéble trávy sedí vážka zmatená
..jen křídel šustění je ze slov ozvěna
v té bujné zeleni se cítí ztracena...
...barvy její se v slunci sotva třpytí!!
Nejspíš je sama sebou lapena
ve vteřině je nikým bez jména
pálí jí slunce jako rána zjizvená..
...stesk pomalu ji táhne do svých sítí!!