Bolest lásky
Anotace: pokora přichází skrze bolest
Vyhýbám se
ranním rozbřeskům
žáru poledního slunce
krvavým západům
a přesto ke mně pronikly tóny houslí
a přivábily tlukot tvého srdce
Marná touha mě vhání do lesa
za ranního rozbřesku,
snesu i polední žár slunce,
ale když krvavý západ zalije
i koruny všech opuštěných stromů,
bolest mne srazí do zetlelého listí
chci překřičet tlukot tvého srdce,
které nebije pro mne
a zní jako umíráček
za důvěřivý úsměv,
který zamrzl
za paprsek světla,
který protnul mojí duši
Co mohlo být a není...
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: malá Čarodějka
Komentáře (0)