Vnímání Tebe..
Ve stínu duše..
Myšlenky klokotají..
Vsakují tiše..
Membránou prostupují..
A srdce buší..
Ťuká tu melodii..
Kde tělo Tvé..
V tónině nepomíjí..
Konečky prstů..
Zkoumají Tvoji vůni..
A já mám pocit..
Že uvnitř Tebe pluji..
V uších jak zvony..
Divoké znění..
To srdce Tvé..
Je ve vášnivém bdění..
..a tichem letí..
Jak křídla motýlů..
Utíká s větrem..
V rozkoši mých..
Rtů..
Přečteno 610x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gregy, s.e.n, okapovaroura, Oťas, 0-0, monterka, vodnař, kavec, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)