lest
Lest Tančím s láskou samotnou, ve světle milionů hvězd.
Chodím,
s dívkou nádhernou
máme před sebou
miliony cest…
Vidím,
v jejich očích štěstí lesk,
však tuším,
malou lest
Lest,
ukryto v sladkým polibku.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)