Mračna
Anotace: Bojím se bouří a všeho zlého, bojím se o tebe, o kus srdce mého.
Mračna
Choulím se ve vlastním nitru,
vždyť schyluje se před bouří,
jsou to naše duše, co se navždy rozbouří.
Tam v dáli za kopcem shlukují se mračna,
tam v dáli za kopcem kdysi historie začla.
Vysoko nad zemí v blaženém tichu,
projelo nebesy světýlko konce,
tam někde v oblacích je snad i šance,
na něco nového, na další zázrak,
na věty o štěstí a žádný nátlak.
Bojím se bouří a všeho zlého,
bojím se o tebe, o kus srdce mého.
Přečteno 367x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, bajli33, pejrak, LuciAngel, bokken, Aka Kiss, maliska, labuť, WAYWARD, Manon.H
Komentáře (3)
Komentujících (3)